hjemmelavede hundegodbidder

Kulden er kommet til Danmark og det er tid til at bruge flere af de vågne timer inde døre. 
Det betyder også at vi får mere tid til at hygge om og med vores hunde. 

Hvert år bager vi tonsvis af vaniljekranse, klejner, brunkager og pebernødder til venner og familie. Men hvad med vores elskede hunde? Vores små "børn" som vi bor sammen med og tilbringer mindst halvdelen af vores tid med. Hvad med dem? Skal de slet ikke have glæde af alle julegotterne vi smovser i os i løbet af december måned?

- Derfor har vi lavet den ultimative opskrift på en lækkerbisken af en godbid til din hund.

Hvad synes i om de her godbidder nedenfor? - De er lækre ikke? 
Du kan lave dem på under 30 minutter!!

Læs med videre og se hvordan...


Før du læser opskriften er det vigtigt for os at informere dig, at alle ingredienser i denne opskrift er egnet til hunde. Ligesom hos mennesker kan hunde også være allergisk overfor enkelte produkter. Er du i tvivl om, hvorvidt din hund er allergisk overfor et eller flere af ingredienser i denne opskrift eller ej, vil vi klart anbefale at få din hund checket inden den sætter tænderne i en af disse godbidder!



Og nu til opskrtften: 

Ingredienser: 

  • 250g græskar 
  • 150g peanut butter 
  • 2 æg 
  • 1/2 dl olie * 
  • 250g fulkornsmel 
  • 1 tsk bagepulver

* Du kan sagtens bruge helt almindelig rapsolie, men for at øge hundens glans i pelsen, kan du med fordel bruge kokosolie.

Glasur: 

  • 2 spsk bacon fedt
  • 60g peanut butter

Introduktion: 

  1. Forvarm oven til 200 grader 
  2. Mix græskar, peanutbutter, æg og olie sammen i en stor skål.
  3. Tilsæt herefter bagepulver og fuldkornsmel. Ælt dejen til den er god og fast
  4. Lade dejen trække i 20 minutter
  5. Rul dejen ud med en kagerulle og brug en småkage form til at forme godbidderne.
  6. Bag godbidderne i ovnen i 20-30 minutter eller til de er gode og sprøde
  7. Pisk baconfedt og jordnøddesmør sammen og sæt det i køleskabet indtil du skal kreere godbidderne 

Så er der ikke andet at sige end: VELBEKOMME! VUF VUF!

18. juli, 2020 — Simon Hansen