10 fødevare du altid kan dele med din hund
Det kan være svært at vide hvad hunde må spise. Det kan være fristende at dele ud af den mad man selv får, så hunden også en gang imellem får noget ekstra lækkert. 
Der er ekstreeeeemt mange rygter, regler og ideer om hvad en hund ikke må få at spise. DERFOR har vi nu samlet 10 ting som du ALTID må dele med din hund.

1. Peanut butter / jordnøddesmør

Peanut butter indeholder en masse sunde fedtstoffer og en masse E- og B-vitaminer. Prøv f.eks. at fyld dit hunds kødben med peanut butter, din hund vil elske det! Og der er underholding for flere timer

2. Gulerødder

Gulerødder er sunde, både for dig og for din hund. Så bare giv den gas med gulerødder. Men husk, alt med måde.

 

 

UNDSKYLD VI FORSTYRRE, MEN...

Du er måske stødt på dem gennem Instagram eller modeblogge. De er nemlig lige nu de mest populære hundetasker i de aller største byer i USA som fx. New York og Los Angeles. Vi har som den eneste butik i hele Danmark fået fat på et lille parti af dem. Vil du være first mover på den nyeste hundemode? 

► Klik her for at se alle farverne

3. Græskar

Græsar er ikke kun til halloween. Det er utrolig sundt for dig og for din hund. Nogle siger faktisk at din hund får en dejlig blød pels af at spise græskar-fyld.

4. Æg

Ligesom mennesker er det ikke sundt at spise for mange æg. Men din hund kan sagtens spise et helt hårkogt æg. Men giv ikke din hund blødkogt æg! Det kan dens mave ikke altid tåle.

5. Æbler

Stort set alt frugt er sundt for hunde. Men især æbler kan du med god samvittighed give din hund. HUSK at hunde ikke kan tåle kernerne i æbler. Derfor er det vigtigt at fjerne disse inden du giver æbler til din hund.

6. Havregryn

Ja, det er ikke kun Michael Laudrup som må spise OTA-Solgryn. Din hund må også!

7. Laks

Laks, laks, laks. Det kan være super godt at give hunden hvis du fx. har rester af din egen hovedret. Bland det med ingrediensen vi viser dig 2 step længere nede.

9. Annanas

Tjaaa, man kunne jo faktisk også godt blande laks og ananas. Men ellers er ananas også en utrolig lækker og sund eftermiddags-snack til hunden.

10. Ris

Lige præcis! Det var ris. Ris er et KÆMPE HIT hos mange hundeejere allerede. Du kan stort set mixe ris med alle de ovenstående fødevarer. Så kom igang! Nu er der ingen undskyldning for ikke at lave lækker mad til hunden :-)

 

Tak fordi du læste med!
Har du set denne måneds mest populære produkter?

18. juli, 2020 — Simon Hansen