• 1-2 DAGES LEVERING
 • TLF. 93 92 10 20
 • LIVE CHAT ALLE DAGE 9.00 - 23.00
Hurtig levering   Spørgsmål? Ring +45 93 92 10 20

Handelsbetingelser når du handler på Luxvuf.dk

Du kan kun købe varer på www.luxvuf.dk, hvis du accepterer disse salgs- og leveringsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser, samt at udskrive betingelserne hvis du ønsker det. Du opfordres til at læse disse salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig, herunder særligt mulighed for returnering af produkter bestilt på www.luxvuf.dk. 

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

 

1. Bestilling af varer

Afgivelse af en ordre forudsætter, at du oprettes som kunde i vores kunderegister. Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail om, at vi har modtaget din ordre. En elektronisk faktura fremsendes pr. e-mail, når din ordre afsendes fra vort lager. Din ordre anses først som endelig, når du har modtaget en elektronisk faktura.

Vi debitere først pengene for ordren, når produkterne er afsendt, medmindre der er tale om en bestillingsvare, her vil pengene blive trukket så snart vi bestiller varen fra vores producent.

Der kan være stor variation i både form og farve på vores håndlavede produkter fra (eks.) Found My Animal. Dette vil ikke blive anset som en fejl fra producenten og vi har ikke mulighed for at garantere et produkt i en speciel farve, som er identisk med farven og formen på produktbilledet. Du vil altid kunne returnere eller få byttet din vare hvis du ikke er tilfreds, (se mere under punkt 5. Fortrydelsesret) men omkostninger i forbindelse med ombytning og returnering vil ikke blive dækket af luxvuf.dk

 

2. Priser og betaling

Alle produkter, priser og tilbud på hjemmesiden www.luxvuf.dk skal anses for opfordring til tilbud.

Du har prisgaranti når du handler på www.luxvuf.dk - garantien gælder udelukkende oprigtige priser, fremvist på anden Dansk webshop. Vi forbeholder os retten til ikke at matche prisen, hvis den bryder regler og/eller anden lovgivning. 

Alle opgivne priser er inklusive moms og angives i danske kroner. Ved bestilling kan du se den samlede pris inklusive moms og eventuelle fragtomkostninger.  
Betaling kan foregå på følgende måder:  

Betalingskort Vi accepterer flg. kort:  

 • VISA/Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • Mobilepay

 

3. Levering

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.luxvuf.dk. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

 

4. Ejendomsforbehold og risiko

Alle produkter og varer købt hos luxvuf.dk ApS forbliver Luxvuf's ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler os indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er eller er forsøgt leveret til dig.

 

5. Fortrydelsesret/returnering

Alle produkter, som du køber via www.luxvuf.dk er omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.

 1. På andre produkter end tilbudsvarer og bestillingsvare har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos luxvuf.dk. Fristen regnes fra den dag, du modtager varen. Du skal give besked omkring en returnering senest 14 dage efter du har modtaget varen.
 2. Forudbestillinger, tilbudsvare og særlige bestillingsvare kan hverken byttes eller returneres.

For at kunne udnytte din fortrydelsesret skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den.

Produktet skal være ubrugt/uåbnet. 

Det er især vigtigt at produktet er ubrugt, da et brugt produkt i forbindelse med kæledyr ikke må sælges videre pga. mulighed for at videregive sygdomme som fx. lopper eller mider.

Enhver afvigelse herfra, vil returneringen blive afvist ved modtagelse.

Ønsker du dine penge retur, vil beløbet som udgangspunkt blive ført automatisk tilbage til det betalingskort, som du betalte ordren med oprindeligt. Alternativt vil vi kontakte dig og anmode om oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal i så fald bruge følgende oplysninger:

 • Bankens navn
 • Registreringsnummer (4 cifre)
 • Kontonummer (10 cifre)

Vi returnerer typisk beløbet til din konto 7-10 hverdage efter, at vi har modtaget varerne retur fra dig.

Du skal være opmærksom på, du selv skal betale retur omkostningerne, hvis du har fortrudt dit køb.

 

6. Reklamationsret, returnering mv.

Når du handler på Luxvuf.dk, er der 24 måneders reklamationsret gældende. Dette betyder, at du har fuld reklamationsret hos os 24 måneder efter dit køb.

Bemærk dog at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet ikke er blevet anvendt korrekt, eller med en uacceptabel brug.

Finder du fejl eller mangel på dit produkt, skal du med det samme reklamere og gøre os opmærksom på dette.

Hvis reklamationen er berettiget tilbagebetaler vi dine forsendelsesomkostninger. Bemærk du skal anvende Post Danmark eller GLS.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse: Luxvuf.dk - Nivåpark 37, 2990 Nivå

Når du sender et produkt retur, skal du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt. 

 

7. Ansvar og ansvarsbegrænsning

Luxvuf.dk kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.

8.2 Produktansvar Luxvuf.dk er ansvarlig for produktansvar i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Luxvuf.dk, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

8.3 Force Majeure Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor vores kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Luxvufs forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre hvis situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage. Luxvuf kan ikke holdes ansvarlig for hindringer der ligger uden for vores kontrol, eksempelvis produktionsforstyrrelser, strejke eller andre uforudsete hændelser. 

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Lovvalg Dit køb hos Luxvuf.dk er reguleret af dansk ret.

 

8. Andet

 1. Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.  9.2 Lovvalg Dit køb hos Luxvuf.dk er reguleret af dansk ret.
Hurtig og sikker levering
Prisgaranti på alle varer
Live chat 9.00 - 23:00
Top