de 10 mest børnevenlige hunderacerDe 10 mest børnevenlige hunderacer

Det er ikke nogen hemmelighed, at hunden er menneskets bedste ven uanset hvilken hunderace vi snakker om. Dog er der specielt 10 hunderacer der har det ekstra godt med lige præcis mindre børn.    

Så er i en familie med børn, som gerne vil være hundeejer, men simpelthen ikke kan bestemme jer for hunderacen? Så læs med her! Vi giver dig svaret på de 10 hunde der skal være jeres næste familiemedlem:

 

10. Bichon Havanais

bichon havanaisEn af Bichon Havanais mest karakteristiske kvaliteter er dens kærlighed for børn. De er meget orienteret omkring dens mennesker og fortrækker at have dem tæt på. 

 


9. Mastiff

MastiffDenne store hunderace er hurtig til at binde sig til sin familie. Dens venlighed overfor børn gør denne race til den ideelle familiehund. Hvis en Mastiff føler sig truet, vil den sandsynligvis ligge den ubudne gæst ned på jorden, og vente på assistance.

 

8. Old English Sheepdog

Old English SheepdogDenne hunderace er det perfekt svar på en kærlig og børnevenlig hund, som elsker at have mange mennesker rundt om sig. Derudover er den meget atletisk - på en liiidt klovnet måde måske.

 

7. Labrador Retriever

Labrador RetrieverEn Labrador Retriever er en meget velkendt hund hos mange børnefamilier. Den nyder at lege med familien, både på land og i vand. Den er nemlig en fantastisk svømmer!

 

6. Fransk Bulldog

Fransk bulldog børnevenlig hunderaceMenneskeorienteret og elsker sjov og ballade. En Franske Bulldog vil passe perfekt ind i en hver familie. En Fransk Bulldog elsker at løbe rundt med børnene, måske ikke dagen lang, men den vil helt sikker ligge og putte med dem senere om aftenen!

 

5. Dogue de Bordeaux

Denne hunderace har et meget roligt temperament, og er altid loyal overfor dens ejer. Derudover er den utrolig venlig mod børn og vil til hver en tid være beskyttende overfor dens familie den elsker.

 

4. Border Collie

Border CollieAktiv, energisk og venlig er de 3 ord der gør denne hunderace til en af de mest populære hunderacer. De er intelligente, ivrige for at lege og løbe rundt med børn.

 

3. Cocker Spaniel

Cocker SpanielDenne ekstremt loyale hunderace elsker intet mere end at være en del af en familie. Du kan trykt overlader dine børn til denne Spaniel, som altid vil beskytte dem fremfor sig selv. 

 

2. Newfoundlænder

Lad dig ikke skræmme af dens store størrelse. Denne venlige 'gigantiske' hund er en vidunderlig familiehund, som vil elske at rulle rundt og lege med børnene. Både på græsset om sommeren og i sneen om vinteren.

 

1. Golden Retriever

Nummer 1 på listen. Sidst, men absolut ikke mindst, er der denne meget populære, med god grund, børnevenlige hunderace. Den elsker at være med til alle aktiviteter, om det er en hyttetur i skoven eller en lang køretur, så er den der!