Hvorfor, hvordan og hvor tit skal vi bade vores hunde? Det er spørgsmål mange hundejere undre sig over. Og hvilke produkter skal man bruge? Kan vi ikke bare anvende de samme produkter, som vi bruger til os selv? 

Det er ikke nemt, det ved vi. Og derfor giver vi svaret på de mest efterspurgte spørgsmål lige her: 

 

1. Hvorfor er det nødvendigt at bade vores hund?

 

For at sikre sig, at ens hund forbliver sund og ren, er det vigtigt at tage den under bruseren. Undlader man at bade sin hund, vil pelsen begynde at lugte og der vil dannes snavs, som tiltrækker lopper.

 

 

 

2. Hvor ofte bør min hund bades?

 

I princippet kan man bade sin hund så ofte man vil, så længe man bruger de rigtige produkter. Desværre er der mange hundeforretninger der ikke tilbyder pleje med naturlige ingredienser. Bruger du de rigtige produkter, kan flere bade om måneden aldrig være til skade for din hund. Hos Luxvuf.dk sælger vi udelukkende produkter med naturlige ingredienser, som du kan læse meget mere om her.

 

 

 

3. Må jeg bruge de samme produkter til min hund, som jeg bruger til mig selv? 

 

Brug for gudsskyld ALDRIG den samme shampoo, balsam eller hårkur, som du bruger til dig selv! Hundes pH-værdi er tæt på 7, hvor menneskers ligger på 5 eller lidt under. Der er derfor stor forskel på, hvilke produkter vi skal bruge til vores hunde og dem vi bruger til os selv. 

 

 

4. Hvilke produkter skal jeg så bruge?

 

Vi anbefaler enten at bruge produkter fra Bondi eller Wild Wash, som er 100% naturlige ingredienser og specielt egnet til hunde. Du kan finde begge produkter her og her og læse meget mere om dem.

 

 

5. Hvordan bader jeg min hund? Han er bange for vand, og stikker af, så snart han ser et brusehoved 

 

Se, dette er en udfordring for mange hundeejere. Din hund skal lære, at det er lækkert at blive vasket. Bliver din hund bange og prøver at stikke af, så prøv at set dig i dens situation. Gå ned i badekarret eller ind i brusekabinen med din hund og bad sammen. På den måde føler din hund sig mere tryg.

 

6. Hvad kan jeg gøre for at undgå vand i ørerne? 

 

Vi kender det selv. Det er aldrig rart at få vand i ørerne. For at undgå vand i ørerne tager du noget vandskyende vat og propper i dens ører. 

Står du tilbage med flere spørgsmål angående badning af din hund, så efterlad gerne en kommentar! 

18. juli, 2020 — Simon Hansen