julegaver til hunde

 

Uanset hvilket budget du har, er det aldrig let at finde en god gave til hunden(e). Går man i den lokale dyreforretning, kan man nemt ende op med et klassisk og kedeligt kødben, legetøj i 100 grimme farver eller et usexet halsbånd fra Kina. Det har ingen af os glæde af i meget lang tid.

Vi har derfor sammensat en lang række gaveidéer som ALLE vores hundelskere kan være med på! Du får en en guide til den perfekte gave. Både med moderne hundelegetøj, lækre halsbånd og eksklusive hundesenge til den kræsne hundeejer.

 

 

Julegaver til hunden for - Under 200 kr.

 

Skal der ligge en lille gave under træet, så hunden også bliver en del af den gode julestemning, har vi her samlet en række gode gaveidéer til dig for under 200 kr.

Her kan ALLE være med. 

 

 

 

Julegaver til hunden for - Under 500 kr.

 

Leder du efter lidt mere end bare en 'sjov' gave under træet til din hund, har vi her samlet nogle lækre produkter som både du og din hund vil få stor glæde af på gåturen eller derhjemme.

 

 

Den ultimative julegave til din hund

 

Er du typen som aldrig får nok af at forkæle din hund? Så har vi her samlet en række produkter som hver især vil blive den ULTIMATIVE julegave til din hund.

Samtidig er de produkter vi har valgt, ikke kun nogen som hunden får glæde af. En lækker hundeseng pynter fx. ligeså meget som et lækkert møbel i stuen. Eller en moderne hundetaske til de mindre racer, til når den skal med på farten.

Det er jo faktisk lidt en ekstra julegave til dig selv. Men shhhh... Vi siger det ikke til nogen ;-)

28. juli, 2020 — Simon Hansen