• 1-2 dages levering
 • Prisgaranti
 • Gratis ombytning - Vi betaler fragten
Coronavirus og hunde - Skal du være bekymret?

Coronavirus og hunde - Skal du være bekymret?

Kan Coronavirussen overføres til hunde?

Selvom Coronavirussen rent faktisk stammer fra dyr, bliver den nu mere spredt fra menneske til menneske. Men kan virussen også overføres fra hund til hund, eller fra hunde til menneske? 

Din første tanke er måske - at det kan den ikke.

Der er faktisk heller ikke nogen tilfælde endnu, hvor hunde er blevet smittet med COVID-19. Ligesom der endnu ikke er beviser for, at et menneske er blevet smittet med COVID-19 gennem en hund.

På trods af dette, kan hunde sagtens bære bakterier, som de dog ikke selv bliver påvirket af, som de så overføre til andre mennesker. Det er derfor altid en god idé at vaske sine hænder, når man har været i kontakt med hunde.

I følge Wold Health Organisation også kendt som WHO, er det dog meget tvivlsomt at en hund vil kunne overføre Coronavirus fra ét menneske til et andet, eller fra hund til menneske.

Den udtalelse skal vi være glade for. - Forestil dig en sådan situation hvor det ville være muligt at overføre en i forvejen hurtigt spredende virus, fra animalske fødevare til mennesker.

Konklusionen på det hele er, at du ikke har noget at være bekymret for. Der er fortsat ikke nogle tilfælde i verden, hvor en hund er testet 100% positiv for coronavirus.

Kvinde nægter at forlade Kina uden sin hund!

Anastasiya Zinchenko, en ukrainsk model og sin hund har nægtet at forlade det hårdt ramte Corona-område Wuhan. Myndighederne har fortalt hende at hun ikke må tage sin hund med, pga. smittefare.

Anastasiya's historie har nu skabt international opmærksomhed. Den ukrainske præsident Volodymyr Zelensky har endda ringet til kvinden og lovet at hun nu kan flyve sammen med sin hund tilbage til Ukraine.

**BBC korrespondent Jonah Fisher og journalist Abdujalil Abdurasulo.
**Kilde BBC og Flouffy

6 kommentarer

 • avatar
  Vibecke

  december 1, 2020 12:38

  Ps og det er møgirriterende hele tiden at få et popup, der fortæller hvad andre har købt. Jeg er faktisk fløjtende ligeglad hvad andre køber. Det er forstyrrende og nu forlader jeg hjemmesiden.

 • avatar
  Vibecke

  december 1, 2020 12:37

  I må simpelthen snart stramme snørerne. Coronavirus er et forkølelsesvirus. Da denne variant kommer fra et biologisk laboratorie med tilhørende patentnummer – ja det kan findes – er den lidt anderledes end andre forkølelser og er mere i retning af en influenza. Køer har altid haft corona, det samme har hunde. Der er ikke noget nyt under solen der. Lev livet som I plejer. PCR test er kendt ugyldig i retssag og opfinderen af den fastholder igen og igen at den IKKE kan bruges som diagnostiseringsmetode. Ingen dør af corona/forkølelse, men gamle og svage bliver påvirket, så de kan dø af andet – nøjagtig som det er hvert år, når det er influenzasæson. Smittetal, som visse instanser spell caster over (be)folkningen med en ugyldig PCR-test har kun en agenda og det er skræk og frygt, så den bagvedliggende agenda kan udspille sig. Den selvtænkende kan udregne løgnagtige smittetale i % og komme frem til, at der er færre “smittede”. Og som Warming siger (professor i immunologi) så er det fejlagtig propaganda at sige at en rask er smittebærer. Man er kun smittebærer, hvis man har symptomer.
  SÅ lev nu livet. Vi har levet med forkølelser og influenzaer hele vores liv. Brug hovedet og tænk en selvstændig tanke.

 • avatar
  NbPlaLZsVBQhFMro

  september 26, 2020 01:20

  mYhGkMSFK

 • avatar
  mesURLupVYq

  september 26, 2020 01:20

  aAJLCIPmrKyz

 • avatar
  UkDXhZGiPKVozEmN

  august 6, 2020 01:38

  QhZsJCXdSvoaugxi

Skriv en kommentar