Kender du det, når du sidder foran skærmen, og skal vælge, hvilke hundelegetøj du skal klikke hjem til din firebenede ven derhjemme? Vi forstår din tvivl! Der findes nemlig et ocean af lækkert, funktionelt og smart hundelegetøj. Alt fra det såkaldte ’’aktivitetslegetøj’’ til den bløde sovemakker, din hund ikke vil slippe af syne, så snart den er landet i hundesengen.
 
I indslaget her får du svarene på, hvilke hundelegetøj der vil gøre en verden til forskel for både dig og din hund. Nysgerrig? Her kommer svarene:
 

1. Den ultimative sovemakker

Vi kan vist alle huske tilbage til dengang, vi lå helt tæt ind til vores yndlingsbamse, når vi pænt blev lagt i seng som små. Sådan en sovemakker skal din hund naturligvis også have glæde af!  

 

Fåret Malle’ er det perfekte hundelegetøj, når din pelsede ven lægger sig til at sove. Udover at Malle er en blød hundebamse, så er Malle også et hundelegetøj i et tidløst og moderne design, der passer ind i hvert et hjem. På trods af, at Malle er et hundelegetøj, der sover trygt om natten, så har hun også et indbygget pivedyr, så hun er klar til sjov og ballade i løbet af dagen.

 

 

2. Reb hundelegetøj 

Skal din hund aktiveres i hjemmet eller ude i naturen? Så er der naturligvis et helt særligt hundelegetøj, der er designet til netop dette behov. Et robust hundelegetøj, hvor både de små og store hunde kan være med – nemlig vores reb hundelegetøj!  
 
Kært hundelegetøj har mange farver. Derfor kan du få vores reb hundelegetøj fra Nordog i hele 8 farver! Så mon ikke, at du kan finde én farve, der falder i din smag? ;) Det tror vi på!

 


3. Hundebamsen med det store hjerte

Har vi alle ikke brug for en ven med et ekstra stort hjerte, der altid står klar med en krammer, selv når vi mindst har brug for det? Det tror vi, at vi alle kan skrive under på! Og det er lige præcis sådan en ven, din hund får med 'Henny' The Baby Hippo

Det er vist ikke helt tilfældigt, at Henny er blevet et populært hundelegetøj på rekordtid. Der findes nemlig ingen som Henny, der kan få smilet frem på læberne, og som kan snorke lige så højt om natten, skulle vi hilse at sige..

 

 

4. Et kødben, der holder 

’’Der er intet som et godt kødben’’. Den tanke er vi ret overbeviste om, har kørt igennem vores hundes tanker et par gange eller fem. Derfor er det heller ikke en helt tosset idé at give en hund et hundelegetøj, der ser lige så lækkert ud som et rigtigt ét. 

Vores små hundelegetøj af bomuldsreb er formet, som var det et vaskeægte kødben. Dette hundelegetøj er beregnet til let leg og til hunde, der ikke gnaver hårdt i sit hundelegetøj.

 


5. Det top populære aktivitetslegetøj

Det skal ikke altid være let at tigge hundegodbidder ud af sin hundeejer. Vil du gerne læne dig tilbage i sofaen samtidig med at aktivere din hund? Så har vi det helt perfekte aktivitetslegetøj, vi er sikre på, du og din hund vil elske!
 
Ved at placere en håndfuld godbidder i The Odin, bliver din hund både aktiveret og belønnet – helt at sig selv. Smart, ik? Dette hundelegetøj er både en sjov og lærerig måde for din hund at blive aktiveret på – uden at du skal gøre andet, end at placerer godbidderne i hundelegetøjet.

 

 

6. Et styks blødt hundelegetøj

Den bløde hundebamse er bare sagen – både når man skal sove, men bestemt også når mor og far ikke er hjemme, og der skal laves ballade derhjemme. Det er ikke længe siden, at en sød, sjov og frisk ballademager landede på hjemmesiden, og som allerede er til at finde hos flere hundefamilier – nemlig Dix The Donkey.
 
Dix er et æsel med et kæmpe smil på læben med et indbygget pivedyr, der gør legene derhjemme lidt sjovere. Dog er Dix også et hundelegetøj, der elsker at putte tæt ind til hunden i løbet af natten. Han kan hurtigt blive din hunds bedsteven.

 

'

 

7. Aktivitets hundelegetøj i bomuld

Vi er allerede kommet ind på to slags hundelegetøj, der har til formål at sætte aktiviteten hos din hund i gang. Dog har vi et hundelegetøj, der skiller sig lidt ud fra de andre. Det er nemlig et blødt ét af slagsen, der kan bruges af både de små og store hunde.

 

The Kena’ har været et af vores bestseller hundelegetøj længe. Udover at være et blødt hundelegetøj, der er let at kaste med, indeholder The Kena også et pivedyre, der kan sætte aktiviteten hos din hund i gang.

 

8. Kanin hundebamsen og dens venner

For et par måneder siden landende en flok bløde venner på webshoppen. Det, de har tilfældes, er, at det alle er et hundelegetøj, som er fyldt med økologisk bomuldsvat, og så passer de se fint i hundesengen.
 
En af de bløde venner er ’Pink Kanin’, der med sine sorte øjne og lange, lyserøde ører ikke er til at stå for! Hendes venner består bl.a. af den grå kanin, næsehorn og elefant, der ligeledes er nogle bløde sovemakkere, der kommer i hver deres smukke farve.

 

 

9. Det ’’farlige’’ reb hundelegetøj

Okay, lad os lige få én ting på det rene. Vi sælger naturligvis ikke farligt hundelegetøj ;) Selvom han ser en smule farlig ud, så er han ikke til at tage fejl af. Han er nemlig et perfekte stykke hundelegetøj, når der skal leges.
 
Sansibar Rantu Haj er et hundelegetøj, der har det farlige smil på læberne, men er blød både indvendigt og udvendigt. Derudover indeholder han et pivedyr, og er designet i et robust materiale, så han kan holde til lidt af hvert.  

 

 

 

 

10. Det lyserøde hjerte  

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi et sødt hundelegetøj, som alle hunde fortjener. Et hundelegetøj, der udstråler vores kærlighed til vores bløde, pelsede venner, og som også er et godt hundelegetøj, når der skal leges let i hjemmet.
 
Vores pink hjerte reb hundelegetøj kan din hund både lege og sove med, og så symboliserer det jeres bånd til hinanden – nemlig ubetinget kærlighed.

01. marts, 2021 — Amalie Schiller