og:image

Du har nu været førstegangsforældre til din hund et stykke tid, og føler dig mere og mere komfortable med det store ansvar som hundeejer.

Tænker du også, at tiden er inde til at din bedsteven får sig en kammerat at lege med? Kan din første hund klare en hund nr 2? Hvad med jalousi? Og måske er du ikke helt sikker på om du er klar?

 

Find de 10 svar her:

 

1. Din første hund er en livsglad og sund vuf
Du har opdrættet din første hund uden problemer og aldrig misset én eneste aftale hos sundhedsplejersken eller dyrelægen.

2. ALLE medlemmer af familien skal være enige om beslutningen 
At blive hundeejer til endnu en hund er ikke nogen nem beslutning. Man skal være sikker på at alle i hustanden er enige omkring beslutningen. Både dine medmennesker, og ikke mindst din første hund! - Hvordan finder man lige ud af det? Hmm...

 

3. Kærligheden til din hund overgår kærligheden til simple ting som penge og is
Du vil gå igennem ild og vand for din første hund. Du vil helst undgå aftaler og rejser, bare så du kan tilbringe tid med din bedsteven. 

 

4. Det er okay med din udlejer eller ejerforening (hvis du bor i lejlighed)
Altid dobbeltcheck med din udlejer og ejerforeningen om det er tilladt med endnu en hund. Selvom din lejekontrakt siger, at det ikke er tilladt, er dette ikke altid gældende for alle dyr. Er du ejer, er du heldig!

 

5. Din første hund kender en masse tricks
At din første hund kan en masse tricks har en stor indflydelse. Det betyder nemlig, at du vil bruge mindst ligeså meget tid og energi på at træne hund nr. 2! 

 

6. Du har planer om at adoptere 
MANGE hunde mangler et sikkert og trygt hjem. At du har haft tanker om, at hjælpe en af disse hunde, viser din store interesse for andre hundes velfærd end blot din egen. 

 

7. Der er plads i budgettet
Hver sikker på, at du har plads i budgettet til begge hunde. At udskyde og aflyse aftaler hos sundhedsplejersken og uventet legebesøg på grund af budget, giver hverken pote for dig eller hundene. 

 

8. Du har tiden til at træne en ny hund 
Det er vigtigt at give sig selv 100% til sin nye hund i den første lange periode, for at være sikker på, at den bliver ligeså godt trænet som din første hund. 

9. Du kan sikkert transportere 2 hunde 
Det er nu nødvendigt at have to hunde med til sundhedsplejersken, parken og andre begivenheder. Er din bil ikke stor nok til dette, skulle du måske også investere i en helt ny bil? 

 

10. Din første hund vil også gerne have hund nr. 2 
Den vigtigste person du skal blive enig med om denne beslutning, er din første hund. Hvis du mener din vuf vil blive glad for en ny ven, og er klar til at dele alt opmærksomheden - så go for it!

 

Tusind tak fordi du læste med! - Nedenfor kan du se et udvalg af vores sortiment hos Luxvuf.dk

 

18. juli, 2020 — Simon Hansen