Der er vidst ingen tvivl om, at alle hundehvalpe er bedårende på hver deres måde. Nogle hundehvalpe har dog lige de 10% ekstra, der bare gør dem fuldstændig uimodståelige!

Vi har været på hundehvalpejagt og fundet frem til de 10 hundehvalpe som topper skalaen af de mest bedårende hundehvalpe. Læs med og se om din hund er med på listen:

 

10. Mops 

 

 

Selvom deres udseende er lidt utraditionelt, kan man ikke andet end at smile når man ser en mops hundehvalp på gaden. De får ens hjerte til at smelte med deres store blanke øjne, glatte ansigt og krøllede hale. 

 

9. Basset Hound 

 

Denne race har det hele. Rynkede ben, tonsvis af løs hud, ører der er alt for store og "triste" øjne

 

8. Saint Bernard  

 

De store poter som er dækket af ekstra blød pels, gør saint bernard hundehvalpe til en af de sødeste hvalpe iblandt "kæmperacerne".

 

7. Cavalier King Charles Spaniel

 

Prisen for de største hundeøjne går helt sikkert til en cavalier hundehvalp. Ingen kan modstå dette ansigtsudtryk!

 

6. Pomeranian 

 

Som hundehvalp ligner denne hunderace en lille tøjbamse. Med dens ''fluffy'' pels, små stridtører og runde øjne er det umuligt ikke at få lyst til at omfavne denne lille pomeranian. 

 

5. Fransk Bulldog

 

Ligesom en mops hvalp er der et eller andet over den franske bulldogs flade glatte ansigt. Hvis du sætter det sammen med dens lidt for store ører, har man vidst svaret på en total bedårende hund! 

 

4. Corgi

 

Med dens små korte ben og alt for store ører, der er større end dens krop, er corgi hvalpen fuldstændig uimodståelig! Det er som kærlighed ved første blik når man ser denne hundehvalp. 

 

3. Labrador Retriever

 

Tredje pladsen går til en labrador retriever, som får massere af opmærksomhed helt fra den er hvalp. Vi alle ved vidst også godt hvorfor. Med dens søde hængeører, bløde pels og bamsekrop er man fuldstændig solgt. 

 

2. Golden Retriever

 

Der er et eller andet ved en golden retriever hundehvalp, som får alle mennesker til at smile. Den er specielt brugt i mange tv-reklamer og er kendt for en typisk familiehund - og hvorfor mon? Fordi de er komplet uimodståelige og elsker at være omkring børn!

 

1. Engelsk Bulldog

 

På førstepladsen har vi den rynkede, lidt tykke og alt for charmerende engelske bulldog! Den får folk til at stoppe op på gaden, fordi de aldrig har set noget sødere. Det er også en af grunden til dens popularitet på eksempelvis kort og reklamer.  

18. juli, 2020 — Alexander Luxvuf