og:image

En af de største fordele ved hunde er de mange forskellige hunderacer der findes. På den måde kan en kommende hundeejer være helt sikker på, at der også findes den helt rette hunderace for netop ham eller hende. Leder du efter en sofa makker at se Netflix med, eller en makker der ikke bebrejder dig for at ligge i sengen weekenden over? Så kig med her! Vi har samlet de 14 mest dovne hunderacer her:

1. Engelsk bulldog
Engelsk bulldog står på skateboard

Det overrasker dig nok ikke at se denne hunderace på 1. pladsen. Den engelske bulldog er kendt for at være ULTRA doven. Men tag ikke fejl! Vidste du fx. at en Engelsk Bulldog også er kendt for at være speciel god til at stå på skateboard? 

 

2. Fransk bulldog
Fransk bulldog sover

Ligesom den engelske bulldog, er den franske bulldog også kendt for at sove længe og generelt være dovne. Måske nogle franske buller-ejere kan genkende dette? Der findes dog også mange franske bulldogs som er avlet mere adrætte. Der begynder at dukke flere og flere "sunde franske bulldogs" op blandt kenneler der fokuserer mere og mere på sundheden.

 

3. Mops
Mops sover

En mops er ikke den fødte atlet, og kræver ikke meget dagligt aktivitet. Mangler du en sofa makker, har du svaret på din soul mate lige her.
Vidste du at en mops er den mest fotograferede hund på Instagram? 

 

4. Malteser
Malteser søver

En malteser er et klassisk svar på en rigtig sofa hund, og elsker at blive nusset bag ørene. Selvom man godt kan tage fejl, om hvorvidt det er en hund eller en bamse, så frygt ej. Den er god nok!

 

5. Basset hound
Basset Hound sover

Den søde basset hound er kendt for sine typisk lange, slaskede ører og dovne personlighed. Det er også der er med til at gøre netop denne race til noget helt særligt og unikt! Kan du huske serien "Liebhaverne". Dette er samme race som den kære, nu afdøde Jan Fog har. Den så man altid blive mega forkælet og ofte sov den da også bare i dens hundekurv - på trods af den var på landsdækkende TV! Hmm... DOVEN!

 

6. Havaneser

Denne race er meget lidt aktiv, men elsker til gengæld at være social. Kan man andet end at smile når man kigger ind i dens små søde dådyr øjne?! Nej vel..

 

7. Tibetan Terrier

Tibetan terrier kræver ikke meget dagligt, men de elsker udendørs aktiviteter. Så har du også brug for 5 minutters pause fra Netflix i ny og næ? Så er en Tibetan Terrier måske den perfekte hund for dig.

 

8. Cavalier King Charles Spaniel

Den bedårende Cavalier vil helst gerne undgå så meget fysisk aktivitet som muligt. Den elsker til gengæld at blive nusset bag dens flotte hængende ører!

 

9. Neapolitan Mastiff

Denne rynkede race er specielt kendt for at være meget fredsommelig, og ikke svær at overhæle på en løbetur. Og så er den da også bare for kær med alle de rynker?!
Vidste du at det er den samme hunderace som Hagrid fra Harry Potter har?

 

10. Pekingeser

Den lille pekingeser er ikke særlig livlig. Men tag ikke fejl af dens størrelse, for gø, det kan den!

 

11. Clumber Spaniel

En Clumber Spaniel er en af de større dovne hunde. Men en flot, stor, doven hund! Vidste du at en Clumber Spaniel var en af de mest velsete hunderacer blandt konger før i tiden.

 

12. Brussels Griffon

Den søde lille Griffon elsker at slappe af med sin ejer og gå korte ture. Altså meget korte ture...

 

13. Cocker Spaniel

Den meget smukke Cocker Spaniel er også en af de racer, hvor ørene er ét af deres specielle kendetegn. En selskabelig og rolig familiehund at have i huset! 

 

14. Berner Sennen

Sidst, men ikke mindst, er Berner Sennen også i kategorien som en af de 14 mest dovne hunderacer. Det er ikke svært at tage fejl af denne race med dens smukke pels i henholdsvis sort, hvid og brun. Bortset fra at den nyder udendørs aktiviteter, er den altså en meget rolig hund at have i hjemmet. 

 

Tusind tak fordi du læste med!
Se her vores mest populære produkter:

18. juli, 2020 — Simon Hansen