En af de mange ting som mennesker elsker ved hunde er loyaliteten de viser overfor dens ejere. Mange hunde følger en overalt, om det er når du skal ud og lave kaffe, på toilettet eller ud for at tømme postkassen. Men hvilke hunderacer er de mest loyale? Vi har samlet en liste over 10 hunderacer som er kendt for at være særligt loyale overfor dens ejer.

 

collie hunderace loyal top 10
10. Collie 
På top 10 over mest loyale hunderacer finder vi den verdensberømte hunderace fra Lassie filmene, nemlig Collien. I filmen finder Lassie sin ejer fra den helt anden ende af jorden og vi er næsten overbevist om at det samme kunne ske i virkeligheden ;-) 

 

schæferhund loyal god hunderace 9. Schæferhund
Schæferen er allermest kendt for militæret og politiet. En yderst intelligent og ekstremt beskyttende hunderace, som derfor er nr. 9 på listen over de mest loyale hunderacer. 

 

mops loyal hunderace luxvuf8. Mops 
Mopsen er en rigtig sofakartoffel og er også kendt for altid at være loyal over for sin ejer. Meeeen... Ofte vil de nok hellere bare ligge på sofaen end at gå med dig ud og hente kaffen ;-)

 

fransk bulldog loyal hunderace
7. Fransk Bulldog 
Den franske bulldog er kendt for at være loyal og knytte sig meget til sin ejer. Du kan være sikker på at den kun har et formål i dens hundeliv - at du elsker den! Og vi elsker den da også, især når de snorker og prutter - til langt ud på natten...

 

shetland sheepdog hunderace loyal god race

6. Shetland Sheepdog
Der er vidst ikke en eneste Shetland Sheepdog-ejer som ikke mener at deres hund er loyal. Mange oftaler deres Shetland Sheepdog, som deres "personlige skygge", fordi de følger dem overalt rundt i huset og altid er inden for kort rækkevidde. De vil ofte være en smule reserveret eller generte overfor nye mennesker, fordi denne hunderace lever 100% for ejeren(e).

 

cocker spaniel hunderace

5. Cocker Spaniel
Ligesom de førnævnte, er vores alle sammens Cocker Spaniel kendt for at være en meget loyal race. Spaniels er generelt kendt for at være en vaske ægte familiehund. Men hvor andre racer ofte holder sig kun til familien, er en Cocker Spaniel den hund som bare elsker alle mennesker, især den nærmeste familie.

 

4. Labrador Retriever
Alle som har haft eller har været i nærheden af en Labrador i længere tid, kender dens rolige og meget afslappede sind. De er yderst intelligente og vil gøre hvad som helst for dens familie. 

 

3. Golden Retriever
Ligesom Labradoren, er Golden Retrievere også en loyal hund og en ven for livet!
Den vil være lige der hvor familien er og er derfor i vores top 3 over loyale hunderacer.

 

2. Staffordshire Bull Terrier 
Selvom denne race tit bliver forvekslet med en skidt-karl hundrace pga. dens muskuløse udseende, så er det en af de mest loyale hunde der findes! Hvis du vil have en loyal ven for livet så er en Staffordshire Bull Terrier det perfekte valg.

 

1. Bichon Havanais
På en ultimativ førsteplads har vi den efterhånden rigtig populære kælebamse. Den kræver ikke alverden af dig, men tilgengæld er du sikker på at den følger dig i tykt og tyndt. Du kan endda have den med dig overalt på caféer, skovturen eller i toget da de ingenting fylder. 

 

 

Tak fordi du læste med!
Har du set denne måneds mest populære produkter?

23. august, 2017 — Simon Hansen