• 1-2 dages levering
 • Prisgaranti
 • Gratis ombytning - Vi betaler fragten
10 fødevarer der kan slå din hund ihjel

10 fødevarer der kan slå din hund ihjel

10 ting du ALDRIG må give din hund

10 FØDEVARER DER KAN SLÅ DIN HUND IHJEL

Har du nogensinde tænkt på hvilke fødevarer din hund kan tåle og hvilke madvarer som potentielt set kan slå din hund ihjel?
Vi har her samlet en liste på de 10 mest farlige fødevarer for din hund. Disse fødevarer må du ALDRIG give din hund.

 

1. Mælk

Hundehvalpe drikker mælk fra deres mor når de er blevet født, ja. Men lige som mennesker, kan hunde også godt lide af laktose allergi. Derudover har hunden ikke det enzym der skal til, for at nedbryde den slags sukker der er i mælk.

Er uheldet ude, og din hund alligevel får drukket resterne af din mælk i havregrynene, kan det bl.a. føre til opkast og diarré.

 

2. Ost

Beklager lille vuf, men intet ost til dig! Din mave vil takke mig senere ;-)
Lige som mælk har ost nemlig også en form for sukker og fedt som hunde ikke har enzymet til at nedbryde. 

Konsekvensen hvis din hund indtager ost eller større mængder af mejeri produkter resultere i opkast og/eller diarré. 

 

3. Løg

Løg får ikke kun dig selv til at fælde en lille tårer. Løg indeholder nogle stoffer, der kan være skadeligt for din hund, hvis den indtager for meget. 

Får din hund ved et uheld for meget løg, kan en blodtransfusion være nødvendt. Løg skader nemlig din hunds blodlegemer der gør dem svagere.

 

UNDSKYLD VI FORSTYRRE, MEN...

Du er måske stødt på dem gennem Instagram eller internationale hunde-modeblogge. De er nemlig lige nu de mest populære hundetasker i de aller største byer i USA som fx. New York og Los Angeles. Vi har som den eneste butik i hele Danmark fået fat på et lille parti af dem. Vil du være first mover på den nyeste hundemode? 

► Klik her for at se alle farverne

 

4. Rosiner og vindruer

Resultatet af, at din hund alligevel kommer til at spise en rosin eller vindrue for meget kan være direkte ødelæggende. 

Årsagen er, at det kan forsage nyresvigt hos din hund. Derudover kan der også opstå dehydrering, manglende appetit, opkast, diarré og en meget sløv tilstand.

 

5. Avokado

Frugten de fleste af os elsker at putte i vores salat eller spise på en rugbrødsmad kan vores hunde desværre ikke tåle. Den indeholder nemlig et toksin der hedder persin der skader hjertemusklen.

Indtagelsen af avokado kan forsage åndedrætsbesvær, opkast og diarré.

 

6. Æble kerner

Vi alle prøver alle sammen at undgå de her irriterende kerner når vi spiser et æble. Til forskel, vil det for vores hunde faktisk være direkte farligt hvis de indtager dem.

Æblekerner indeholder cyanogene glycosider der kan give din hund åndedrætsbesvær, svimmelhed, chocke og endda koma.

 

7. Bacon

Er det ikke bare tragisk, at vi ikke kan dele en af de bedst spiselig ting med vores bedsteven? Fødevare der er rige på fedt, såsom bacon, kan føre til sygdommen pancreatis hos hunde.

Er dette tilfældet kan din hunds bugspytkirel blive betændte og stoppe med at fungere korrekt. Det kan derudover forudsage problemer med fordøjelsen og optagelsen af næringstoffer. 

 

8. Chokolade

Mmmm... Der er ikke noget som et lækkert stykke chokolade en fredag aften! Men ikke for vores hunde! Det indeholder nemlig koffein og theobromin, som bl.a. kan stimulere nervesustemet og hjertet.

Får din hund nappet noget af chokoladen kan din hund opleve tørst, opkastning, uregelmæssig hjerterytme, kramper og forhøjet kropstemperatur.

 

9. Macadamia nødder 

En af de nyere opdagelser er, at disse nødder faktisk kan være utrolig farlig for hunde. De præcise kemikalier i nødderne der er årsagen til dette, er endnu ikke sikkert.

Men hvad vi ved er, at indtagelsen kan resultere i problemer nervesystemet, opkastning, øget kropstemperatur og rystelser.

 

10. Koffein

Som tidligere nævnt, i forhold til chokolade, har din vuf ikke godt at koffein. Så selvom der ikke er noget vi heller vil, end at dele morgenkaffen med vores bedsteven, så lad vær!

Risikoen er at det stimulant i koffein, kaldet Methyleret xanthin, kan stimulere nervesystemet, hjertebanken og restløshed.

 

Tak fordi du læste med!
Har du set denne måneds mest populære produkter?

10 kommentarer

 • avatar
  uciiyuy

  november 16, 2020 19:02

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin Online qpv.scxs.luxvuf.dk.epp.bt http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • avatar
  imomuqudso

  november 16, 2020 18:48

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules lcf.wcrw.luxvuf.dk.dkb.iz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • avatar
  esoculifowe

  november 16, 2020 16:53

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin yoe.ditt.luxvuf.dk.gkg.ov http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • avatar
  ubapujjo

  november 16, 2020 16:29

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg ixu.uiuz.luxvuf.dk.rtd.zm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • avatar
  ufohenifoe

  november 16, 2020 16:04

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Amoxicillin No Prescription cha.ywqf.luxvuf.dk.urk.is http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Skriv en kommentar