Top 10 absolut grimmeste, men søde , hunderacer

 

Der findes mange forskellige hunderacer verden over. Nogle er store, nogle er små, nogle er mega nuttede og nogle er bare totalt grimme! Men én ting er sikkert. De har alle hver deres form for charme så selv de mest grimme hunde, virker søde.

Læs med videre, og find svaret på de 10 grimmeste hunderacer:

 

 1. Bedlington Terrier
  Du kan kende den på dens meget speciale pels og aflange hoved. For ikke at tale om dens tynde aflange ører.

 

 1. Borzoi
  Borzoi er medlem af mynde familien. En af de knap så heldige. Den er en af de højeste hunderacer, med et meget lille hoved, som på en eller anden måde bare ikke passer sammen med resten af kroppen.

 

 1. Caucasian Mountain hund
  Ligesom Borzoi, er Caucasian Mountain hunden kendt for at være en af de højeste hunderacer. Nogle vil mene, den ligner en bjørn med dens meget fyldige pels!

 

 1. Irish Wolfhound

Endnu en hund af mynde familien, som også er kendt for dens enorme højde.

 

 

 1. English Bull Terrier

English Bull Terriers er kendt for sit meget æggeformet hoved. Men måske den minder lidt mere om en alien?

 

 1. Puli

Pulien er en ungarsk hunderace, som ser ud til at have lidt for mange dreadlocks. Så hvis du tror det er en bunke hår der kommer vandrene fra frisøren, så er det nok bare en Puli!

  

 1. Komondor

Endnu en hund der er kendt for sine, måske lidt for lange, dreadlocks. I forhold til den sorte Puli, er denne hund kendt for sin hvide farve.

 

 1. Neapolitan Mastiff
  Neapolitan Mastiff er en blandning af English Mastiff, Bloodhound, og Shar Pei som er gået helt galt…

 

 

 1. Den Mexicanske Hairless

Navnet siger sig selv. Den er en smule hårløs. Derudover har den en ujævn og plettede hud. Kigger man godt efter, ser man også små tynde hår der stritter rundt omkring på pelsen.

 

 1. Chinese Crested

Sidst, nogle vil også mene den grimmeste, er den lille Chinese Crested med på listen. Nogle hunde er så grimme, at de er søde. Men denne hunderace må næsten være en undtagelse…

04. juni, 2023 — Simon Hansen