Når det kommer til hundegodbidder, er der et ocean af valgmuligheder. Hvilke godbidder, du skal vælge til din hund, kommer an på, hvilke situationer du skal bruge dem til og hvilken hund, der skal have glæde af dem. Ønsker du at finde hundegodbidder, der er gode til hundetræningen, til kastelege i skoven, tandhygiejne, belønning til de daglige gåture eller nogle, der er gode til hvalpe? Få svaret her, når vi guider dig til 7 af de bedste hundegodbidder:

 

1. Godbidder, der er gode til hundetræning 

En god tommelfingerregel er, at du altid har en håndfuld godbidder med på gåturen. Det er nemlig ikke kun, når du og din hund er til hundetræning, at din hund skal belønnes med en godbid eller to. Hvis du vil træne din hund til at gå pænt på de daglige gåture, er det vigtigt, at du er klar til at belønne din hund, når han eller hun går pænt.

 

Til hundetræningen anbefaler vi nogle små hundegodbidder eller godbid stænger. Stængerne er gode, hvis din hund ikke er i snor eller er i lang line, og i laver kastelege i naturen. De små hundegodbidder er gode og nemme at have med, og så kan du med god samvittighed give din hund en eller to ekstra (de er jo så små alligevel...).

 

Tip! Gør det lettere for dig selv på gåturen og ha' en hundegodbidstaske ved din side. Der er endda plads hundeposerne. Win-win! 

  

2. Økologiske hundegodbidder  

Ønsker du, at din hund skal belønnes med hundegodbidder, der er økologiske? Så har vi de helt rette godbidder til dig - nærmere bestemt: til din hund!

Raw for Paw producerer nogle af de bedste økologiske hundegodbidder, hvis du spørger os. Hundegodbidderne kommer fra dyr, der har levet et godt liv i de svenske skove og rundt omkring på forskellige svenske gårde. Med godbidder fra Raw for Paw kan du være sikker på, at din hund bliver belønnet med økologiske hundegodbidder af 100% kød og god kvalitet.

 

3. De bedste hundegodbidder til tandhygiejne 

Hvad er bedre end en snack, der kommer hundens tænder til gode? Hmm.. Ikke meget! Din hund kan få glæde af hundesnacken til tandhygiejnen på mange forskellige måder. 

 

Det grønne kødben kan både bruges som et gnaveben, men hvis du vil aktivere din hund samtidig med at sørge for god tandhygiejne, kan du med fordel bruge benet i forbindelse med hundetræningen eller let leg ude og hjemme. 

 

4. Kosttilskud til hunde

Ligesom du kan få kosttilskud til dig selv, kan du ligeledes få supplerende tilskud til din hund. Det er ikke altid let at inkorporere de rette mængder af vitaminer, mineraler og næringsstoffer gennem kosten.

 

Tip! Brug den anbefalede mængde som en eftermiddagssnack, belønning eller tilføj kosttilskuddet til maden.  

 

5. De bedste hundegodbidder til hvalpe 

Egentlig kan du bruge mange af de samme godbidder til din hvalp som til en senior hund. Men når vi snakker om hundegodbidder til en hvalp, er der en helt særlig ting, du med fordel kan ligge vægt på. De skal helst være bløde og letspiselige, da disse er nemmere for hvalpen at tygge i. 

På shoppen finder du flere små, bløde hundegodbidder, der er lette for hvalpene at spise. Du finder både hundegodbidder med kanin, oksekød, blåbær, kylling og meget, meget mere! Fællesnævner for dem alle er, at de er glutenfri, kornfri, fri for hvede, sorbitolfri og GMO fri. 

 

6. De bedste tyggeben til hunde

Vi vil lyve, hvis vi sagde, at det var nemt at finde de bedste tyggeben til hunde. Derfor er det med stor glæde, at vi nu tilbyder lækre tyggeben som marvben, okse- og kalve energistænger, lammestick og mange flere!

Tag tyggebenet med på gåturen og beløn din hund med det, når han eller hun har været ekstra god. Du kan naturligvis også bruge dem til kastelege - men pas nu på, at du ikke rammer nogle på din vej! ;) Din hund kan også få glæde af tyggebenet hjemme i stuen, når der skal skrues ekstra op for hyggen.. 

 

 

 

7. De beste hundesnacks til weekenden

Når fredag eftermiddag slår 5 minutter i weekend, er det vist på sin plads at finde slikken frem til weekenden - og din hund skal naturligvis ikke snydes for fredagsslikken! Heldigvis er der udviklet nogle særlig alternativer til hunde, så de også kan være med, når der skal guffes foran filmen.. 

Udvalget er smalt men godt: vælg mellem Crunchy Cookies, Crispy Chips  eller en lækker Lollipup. Mmmh! Du kan være helt sikker på at få en masse kys fra din hund efterfølgende...

06. april, 2021 — Amalie Schiller