• 1-2 dages levering
  • Prisgaranti
  • 101 dages returret
LuxVuf er en dansk webshop med moderne hundetilbehør. Vores sortiment er skabt til hundeelskere som er bevidst omkring kvalitet og design. Vi har samlet de mest eksklusive og kvalitetsbevidste mærker fra hele verden og samlet det på én dansk webshop.

Vores mål er at tvinge den store hype der er omkring hundetilbehør i lande som USA og England, til Danmark for at give hundeejerne i Danmark muligheden for at forkæle deres bedste ven på en helt anderledes og ny måde.

Da Luxvuf startede havde vi et overordnet krav til alle vores produkter.  At produktet skal kunne skabe stor opmærksomhed til den der bærer det. Vores hunde er med os alle steder, både på café, på ferie og når vi er nede og hente avisen. Vores produkter er nøje udvalgt fra hele verden. Vi har produkter fra både New York, Berlin og London. Størstedelen af vores produkter er håndlavede og dette vil man også kunne se og mærke på produktet.

Du kan altid komme i hurtig kontakt med os. Du kan få svar på en henvendelse senest inden 12 timer. Det er vigtigt for os, at vi udover nogle unikke produkter kan give den bedst mulige service til vores kunder. Har du ris eller ros er du mere end velkommen til at skrive til os!
På størstedelen af vores produkter tilbyder vi en levering på mellem 1-3 dage, så du får produktet hurtigst muligt efter betaling.

Hos LuxVuf gør vi alt for at informere vores kunder om nye produkter og gode tilbud. Derfor er vi især aktiv på både Facebook, Instagram og sender en gang imellem nyhedsbrev med særligt gode nyheder og tilbud.

Facebook - https://www.facebook.com/Luxvuf

Instagram - www.instagram.com/luxvuf (Brugernavn: luxvuf)